Kayıtlar

Ocak, 2018 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Çizgi Ötesi 2017 izle Türkçe Dublaj

Resim
                   Çizgi Ötesi 2017 izle Türkçe Dublaj 13 Ekim 2017 tarihinde vizyona girmesi beklenen filmin konusu, Courtney Holmes bir tıp öğrencisidir. İnsanların ölümünden sonra neler olduğunu çok fazla merak etmektedir. bu nedenle tıp okuyan arkadaşı Jaime ile bir deney yaparlar. Çizgi Ötesi izlediğinizde tam bir bilim kurgunun içinde kendinizi bulacaksınız. Yapılacak olan deney bir dakikalığına kalbin durması ile olacaktır. Bu deneyi daha sonra arkadaşları Marlo ve Sophia da denemek isterler. İlk başlarda bu ölüm deneyi çok fazla heyecan vermektedir. Fakat bu durum gün geçtikçe deney süreleri uzadıkça olay farklı yerlere gider. Çizgi Ötesi full izleyerek hem gerilimi hem de heyecan dolu dakikaları bir anda yaşayacaksınız. Bİlimkurgu katagorisinde yer alan eseri adresimizde film izle kalitesi ile izleyebilirsiniz. hdfilmmahallesi.com iyi seyirler diler. Adresimizi ziyaret ederek bir çok filmi izleyebilirsiniz..

Maymunlar Cehennemi 3 Savaş izle Türkçe Dublaj

Resim
    Maymunlar Cehennemi 3 Savaş izle Türkçe Dublaj Bilim kurgu filmi izlemeyi tercih edenler için maymunlar cehennemi 3 savaş izle seçeneği ile sistem üzerinden online olarak izlenebilir. Film daha önce yayınlanmış olan filmlerinde yaşanmış olan olayların devamı niteliğinde çekilmiştir. Sezar insanlara karşı kazanmayı planladığınız savaşta vermiş olduğu büyük kayıp nedeniyle zor durumlar yaşamaktadır. Maymunlar ile insanların savaşında insanların galip gelmesi ve maymunların büyük kayıp vermesi Sezar'ı fazlasıyla etkilemiştir.  Bu durumda insanlar ile savaşmak yerine halkını korumak için anlaşmayı tercih eder. Anlaşma yapabilmek için insanlar ile görüşmeye karar verir. Filmi merak edenler sistem üzerinden maymunlar cehennemi 3 savaş full izle seçeneğini kullanarak filmi seyredebilirler. Muhteşem serileri ile izleyicilerinde büyük oranda etki yaratan seriyi adresimizde türkçe dublaj izle seçeneği ile izleyebilirsiniz. hdfilmmahallesi.com iyi seyirler diler.

Testere: Jigsaw Efsanesi izle Full HD

Resim
       Testere: Jigsaw Efsanesi izle Full HD Ekim ayı vizyona girecek filmlerden en korkutucusu olan Jigsaw (Saw: Legacy) filmi full izle yazarak, indirme derdi ve takılma derdi olmadan kolaylıkla izleyebilmeniz mümkündür. Bu filmin konusu diğer korku filmlerinden biraz daha farklıdır. Birbiri ardına gerçekleşen ve her biri esrarengiz ve diğerine benzemeyen bir yığın cinayet suçunun üzerine polis bu konu üzerinde yoğunlaşır. Tüm deliller tek bir adam üzerinde yoğunlaşsa da oyunda yerine oturmayan taşlar vardır.  İzlerken tüm gizemleri çözeceğiniz macera ve aksiyon dolu bu filmi evlerinizde otururken rahatlık ile seyredebilme imkanına arama motorlarınıza Jigsaw (Saw: Legacy) filmi izle yazarak takılma derdi olmadan Hd olarak erişebilmeniz mümkündür.  Filmi adresimizde full film izle kalitesi ile izleyebilirsiniz. hdfilmmahallesi.com iyi seyirler diler.

Sağ Salim 3 izle Yerli Filmini HD

Resim
                       Sağ Salim 3 izle Yerli Filmini HD Komedi filmi izlemek isteyenlerin tercih edebileceği film seçenekleri arasında yer alan sağ salim 3 izle seçeneği ile sistem üzerinden online izlenebilir. Özellikle serinin ilk iki filmini izlemiş olanlar olayların devamını izlemek için sistem üzerinden indirmek zorunda kalmadan filmi seyredebilirler. İkinci filmin devamı niteliğinde çekilmiş olan filmin başkarakteri yine Salim olacaktır. Salim başına gelen pek çok farklı olayın içinden çıkmak için elinden geleni yapmaktadır. Her ne kadar beladan uzaklaşmaya çalışsa da hiç beklemediği anda belanın tam ortasında kendisini bulmaktadır. Farklı konusu ile dikkat çeken filmi sistem üzerinden online izlemek isteyenler sağ salim üç full izle seçeneğini kullanarak seyredebilirler. hdfilmmahallesi.com adresinde izleyebilirsiniz. iyi seyirler..

Küçük Esnaf İzle 2016 Tek Parça

Resim
                      Küçük Esnaf İzle 2016 Tek Parça Filmin konusu, çok sessiz, sakin ve efendi bir adam olan Berhudar anne ve babası ile çok güzel bir hayat yaşamaktadırlar. Küçük Esnaf izleyerek gülmeye doyamayacağınız bir film izlemiş olacaksınız. Babası çilingircilik yaparak ekmek parası kazandığı küçük bir dükkanı vardır. her şey yolunda giderken birden borç batağına girer. Bu borçlar yüzünden para aldığı kişiler devamlı bu adamı tehdit ederler. Tehditlerden kurtulmak için çok acil olarak toplu para bulması gerekir ve mafyadan faiz karşılığında yüklü bir para alır. Her şey yolunda giderken birden adam hastalanır ve ölür. Küçük Esnaf full izlediğinizde komik sahnelerin bol bol olduğu çok güzel bir olduğunu göreceksiniz. yerli film izle seçeneği ile adresimizde bir çok eğlenceli ve komik eserleri seyretme şansını elde edebilirsiniz. hdfilmmahallesi.com iyi seyirler diler.

Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı izle - Blade Runner 2049 Türkçe Dublaj İzle

Resim
   Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı izle  - Blade Runner 2049 Türkçe Dublaj İzle 6 Ekim 2017 tarihinde vizyona girmesi beklenen filmin konusu, 2049 yılında dünyanın ne halde olduğu ve ne şekilde bir değişime uğradığı hakkında bilgiler anlatılmaktadır. Blade Runner 2019: Bıçak Sırtı izlendiğinde şahane bilim kurgu efektlerine tanık olacaksınız. ABD’nin çok güzel bie şehri olan Los Angeles polis departmanında görevli dedektif Rick Deckard dünyayı kurtarmaya çalışırken kaybaolur.  30 yıl aradan sonra polis memuru K hem dedektif Rick Deckard’ı arayıp bulmak hem de dünyayı yaşanacak kötü olaylara karşı korumak için görevlendirilir. Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı full izleyerek ilk filmde olan heyecanı tekrar yaşayacak ve aynı keyif içinde seyredeceksiniz. hdfilmmahallesi.com adresinden full film izle kalitesi ile izleyebilirsiniz. iyi seyirler...

Bir Nefes Yeter izle 2017

Resim
                                  Bir Nefes Yeter izle 2017 Bir Nefes Yeter BKM ekibinin yapımcılığında beyazperdeye giriş yapıyor. Ünlü oyuncu Seçkin Özdemir ile beraber Tuvana Türkay‘ın başrollerini paylaşmış olduğu başarılı film Bir Nefes Yeter izleyiciyle yakın zamanda bir araya geliyor. Birkaç gün içerisinde vizyona girecek olan başarılı yerli sinema filmi sinemaseverlerle buluşuyor.  BKM Film’in izleyicilere sunacağı filmde Kara Para Aşk Yer Gök Aşk ile Oyunbozan adlı başarılı dizilerde rol alan Tuvana Türkay bulunuyor. Filmde ayrıca Bir Aşk Hikâyesi adlı televizyon dizisi ile adından söz ettiren Seçkin Özdemir başrolde yer alıyor. Bir Nefes Yeter full izle adlı filmin oyuncu kadrosu hikayesi ile sizleri kendine bağlatacağına benziyor. hdfilmmahallesi.com adresinden izleyebilirsiniz. iyi seyirler.

Benim Varoş Hikayem İzle Full HD

Resim
              Benim Varoş Hikayem İzle Full HD Adana şehrinin arka mahallelerinde yaşamaya devam eden insanları anlatan bir belgesel bizlerle bir araya geliyor. Sokak aralarının evlerden daha fazla yaşandığı getto hayat felsefesinin yaşam tarzını sizde çok merak ediyorsanız, bu belgeseli seyredebilirsiniz. Yunus Ozan Korkut'un kendi yazıp yönetmiş olduğu başarılı belgesel Adana Ceyhan mahalleri arasında yaşayan insanları konu alıyor.  Yönetmen şehirde büyümüş olduğu sokakları ve arkadaşlarını kameranın odağına alıyor. Benim Varoş Hikayem izle filmi izleme sırasında her hangi bir problem olması durumunda internet üzerinden tarafımıza yorum yazarak haber verebilirsiniz. İnternet sayfası içerisinde online bulunan ekibimiz film izleme sorunlarına kısa sürede müdahale ederek sorunlarınızı çözebilmektedir. filmi hdfilmmahallesi.com adresinden izleyebilirsiniz. iyi seyirler.

Atçalı Kel Mehmet İzle Yerli Filmini

Resim
              Atçalı Kel Mehmet İzle Yerli Filmini 22 Eylül 2017 tarihinde vizyona girecek olan filmin konusu, Atça’nın ağası olan Şerif Hüseyin düzenlediği güreşi ırgat oğlu Mehmet kazanır. Ağa kazandığı güreşin mükafatı olarak ne dilerse yapılacağını söyler. Atçalı Kel Mehmet izleyerek tarihdeki olayları tekrar yaşayacaksınız. Mehmet bu durum sonrası köyde barınamaz ve kaçarak hayatını kurtarır.  Efeliğin tüm kurallarını öğrenmesi ile hayatına yön verecektir. Mehmet Aydın dağlarında birkaç yıl içinde çok ünlü bir efe olmuştur. Mehmet Efe Aydın da kendi güünü ilan eder. Atçalı Kel Mehmet full izlediğinizde eski zamanların saflıklarına tanık olacaksınız. Artık Mehmet Efe kendi adına para bastırıp herkese Aydın Valisi olduğunu ilan etmiştir. hdfilmmahallesi.com adresinden izleyebilirsiniz...

Aramızdaki Sözler izler - The Mountain Between Us

Resim
Aramızdaki Sözler izler - The Mountain Between Us Geçirmiş oldukları uçak kazasından sonra mucizevi bir şekilde hayatta kalan iki yabancının hikayesi anlatılıyor. Alex Martin ile beraber cerrah Ben Bass tamamen karlarla kaplı olan ıssız bir dağın uç yerinde yaşamak için mücadele vermek zorundadır. Yardımın hiçbir şekilde ulaşmayacağının farkına vardıkları, yüzlerce kilometre uzunlukta bulunan vahşi doğada tehlikeli bir yolculuğa çıkacaklardır.  Bu ikilinin yaşanan süreçte sahip oldukları dayanma güçlerini keşfedecekleridir. Aramızdaki Sözler filmi, 2011 yılında piyasaya sürülen Charles Martin'in yazmış olduğu kitaptan uyarlanmıştır. İnternet üzerinden aramızdaki sözler full izlemek için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Bu internet adresi üzerinden sizlere sunulacak olan filmlerin tamamı ücretsiz olarak yer almaktadır. hdfilmmahallesi.com adresinden izleyebilirsiniz.

A Stork's Journey - Bak Şu Leyleğe izle

Resim
A Stork's Journey - Bak Şu Leyleğe izle 20 Ekim 2017 tarihinde vizyona girecek filmlerden bir tanesi olan A Stork's Journey filmini vizyon tarihinden çok kısa bir süre sonra izlemek istiyorsanız A Stork's Journey filmi full izle yazarak evlerinizde oturduğunuz yerden rahatlık ile seyretmeniz ve tadını çıkartmanız gayet mümkündür. Bir animasyon filmi olan bu film son zaman animasyonlarından çok daha eğlenceli ve gişesi bol olacağa benziyor. Seslendirmelerini Nicolette Krebitz, Jason Griffifth Christian Gaul ve Shannon Conley yaptığı bu filmi oturduğunuz yerden tek tık ile A Stork's Journey filmi izle yazarak hem çocuklarınız ile eğlenceli dakikalar geçirebilir hem de kendi çocukluğunuzdan izler bularak keyifle akşam izleyebilirsiniz.  Bak Şu Leyleğe izle,  Bak Şu Leyleğe türkçe izle,  Bak Şu Leyleğe full izle etikerleri ile sitemizde izleyebilirsiniz. iyi seyirler.