Arif V izle 2016 Yerli Filmini

                 Arif V izle 2016 Yerli Filmini



Komedi ve bilim kurgu tarzındaki yerli filmi Arif V 216 ülkemizde oldukça büyük bir hayran kitlesine ulaşmış en başarılı filmler arasındadır. Arif V 216 izlemesini önerdiğimiz ve kaliteli komedi unsurları ile oldukça başarılı bir filmdir.
Filmin konusu ise; Arif ve Robot 216 dostluklarını hep korumuşlardır. 216 ise Gora gezegeninde oldukça yalnızlık çekmektedir. Arif ile geçirdiği macera dolu zamanları unutamamaktadır. Ayrıca dünyaya ve insanlara olan hayranlığı ise gün ve gün artmıştır.
Daha fazla dayanamayan 216 kendisini bir kapsülle Dünyaya yollamıştır. Amacı dünyaya yerleşmek ve insan olmaktır. Ama dünyaya geldiğinde işler hiçte umduğu gibi gitmez. Başlarda Arif’te ona karşı çıkar. Ama bir süre sonra dostuna yardımı kendine bir görev bilir. Dünyadaki ilk denemeleri ise başarısızlıkla sonuçlanmıştır. Çünkü her sererinde insanlar 216’nın robot olduğunu anlamakta ve paniğe kapılmaktadırlar.




Kahramanlarımız şanslarını geçmişte denemeye karar verirler. Birkaç deneme sonunda başarıya ulaşmışlardır. Bu arada Türkiye geçmişinden farklı ve özel anlar ve kişiler sürekli ekrana gelmektedir. Ne var ki kötü niyetli zengin 261’nın robot olduğunu anlar ve ondan bir sürü üretmek ister. Bunu başardığında geleceği de değiştirebileceğinin farkındadır.
Ve dünya üzerinde ona dur diyebilecek tek bir kişi vardı oda arif’tir. Bakalım Arif bir kez daha dünyayı kurtarabilecek mi?
Yerli bilim kurgu ve komedi tarzında olan Arif V 216full izle seçeneği ile birlikte sitemizden kaliteli ve sorunsuz bir şekilde keyifle izleyebileceksiniz. Arif V izle , Arif V tek parça izle, Cem yılmaz arif filmi, Arif V yerli filmini izle, etiketleri ile adresimizde izleyebilirsiniz; http://hdfilmmahallesi.com/arif-v-216-izle-tek-parca-2018-full-hd/ hdfilmmahallesi.com iyi seyirler diler.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Lucy 2 izle Türkçe Dublaj Full HD

Kapıdaki Sır izle Yerli Filmini Tek Parça HD

Dangal izle Türkçe Dublaj Full HD