Ayla izle Tek Parça HD

                                 Ayla izle Tek Parça HD

Filmi İzlemek İçin: http://hdfilmmahallesi.com/ayla-izle-tek-parca-full-hd/


Ayla izle seçeneği sayesinde gerçekten yaşanmış bu dramatik hikâyeye siz de ortak olabilirsiniz. Kore Savaşı sırasında yaşanan Süleyman Astsubay ve Ayla’ nın hikâyesi filmde konu edinir. Her anında mutluluğu ve hüznü bir arada yaşayacağınız filmi sitemiz aracılığı ile izleyebilirsiniz.
Ayla Konusu
Koreli küçük bir kız çocuğu savaş sırasında tüm ailesini kaybeder. O da soğuktan ölmek üzeriyken imdadına Süleyman Astsubay yetişir. Süleyman Astsubay, kızı kurtarır ve güvenli bir yer olan birliğine götürür. Hiç konuşmayan bu küçük kıza da Ayla adını verir.
Ayla ile Süleyman Astsubay kısa sürede birbirlerine karşı büyük bir sevgi duyarlar. Onlar artık baba kız olmuştur. Ayla’ nın tüm ihtiyaçları Süleyman Astsubay tarafından karşılanır. Bunun karşılığı olarak da Ayla, Süleyman Astsubaya karşılıksız sevgi besler.
Süleyman Astsubay, ayrılık vakti gelmeye başladıkça; Ayla’ yı da yanına alabileceği çözümler üretmeye başlar. Ancak Kore yasaları bu konuda oldukça katıdır. Hiçbir Koreli çocuğun Türkiye’ ye gelmesine izin verilmez. Görev süresi dolay Süleyman Astsubay mecburen Ayla’ yı orada bırakarak döner. Ancak bir gün tekrar dönüp onu alacağına söz verir.
Türkiye’ ye geldikten sonra Süleyman Astsubay’ ın artık tek hayali vardır. O da tekrar gidip Ayla’ ya kavuşmaktır. Tüm yaşamını buna adayan Süleyman Astsubay’ ın, manevi kızı Ayla ile kavuşup kavuşamayacağını Ayla full izle seçeneğinden öğrenebilirsiniz.

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Lucy 2 izle Türkçe Dublaj Full HD

Kapıdaki Sır izle Yerli Filmini Tek Parça HD

Dangal izle Türkçe Dublaj Full HD