Ayla izle Yerli Filmini

                          Ayla izle Yerli Filmini

Filmi İzlemek İçin; http://hdfilmmahallesi.com/ayla-izle-tek-parca-full-hd

Ülkemizin Kore Savaşı’ ndaki bıraktığı etkiler Ayla izle sayesinde bir kere daha gözler önüne serilir. Ayla ile Süleyman Astsubay’ ın hikâyesi film ile insanları etkilemeyi başarır. Bu hikâye gerçek yaşanmış bir olaydan beyaz perdeye taşınmıştır. Bu nedenle de izleyenlere duygusal anlar yaşatır. Yaşanan hiçbir şeyden haberi olmayan küçük Koreli bir kız ve onun için askeri birliği eğlenceli hale getirmeye çalışan Süleyman Astsubay’ ın dramatik hikâyesi herkesi gözyaşlarına boğar.
Süleyman Astsubay, Kore Savaşı sırasında Kore’ ye gönderilen birliğin içerisinde seçilir. Bu görevi aslında hayatını ömür boyu etkileyecek bir olayın yaşanmasına sebep olur. Süleyman Astsubay, Kore’ de bir alanın keşfi sırasında kimsesiz bir kız ile karşılaşır. Kızın tüm ailesini hayatını kaybetmiştir. 


Bunun üzerine de Süleyman Astsubay küçük kızı alarak ona sahip çıkar. Hiç konuşamayan bu kıza Ayla adını verir. Ayla ile Süleyman Astsubay ise kısa sürede birbirlerine alışarak, baba – kız olmuştur.
Savaş sona erdiğinde artık Süleyman Astsubay’ ın dönmesi gerekir. Ancak Süleyman Astsubay, Ayla’ yı da yanında getirmek ister. Kore yasaları bu durumun karşısında olduğu için Ayla’ yı orada bırakarak döner. Ayla’ ya onu tekrar alacağının sözünü veren Süleyman Astsubay ise tüm hayatını onu bulmak için uğraşarak geçirir. Soluksuz şekilde bu yaşanmış olayı Ayla full izle seçeneği ile izleyebilirsiniz. hdfilmmahalelsi.com iyi seyirler diler.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Lucy 2 izle Türkçe Dublaj Full HD

Kapıdaki Sır izle Yerli Filmini Tek Parça HD

Dangal izle Türkçe Dublaj Full HD