Deliha 1 izle Tek Parça HD

                           Deliha 1 izle Tek Parça HD

Filmi İzlemek için; http://hdfilmmahallesi.com/deliha-izle-tek-parca-full-hd/
Karışıklıklarla dolu olayların eğlenceli bir hal aldığı Deliha 1 izle filmini sitemizden izleyebilirsiniz. Genç bir kız olan Zeliha’ ya, deli dolu karakterinden dolayı mahalleli Deliha adını takmıştır. Deliha oldukça saf bir kızdır. Tüm hayatını içinden geldiği gibi yaşar. Ancak mahalleye yeni açılan fotoğrafçı dükkânından dolayı zaten deli dolu olan Deliha’ nın hayatı iyice komik bir hal alır. Bu saatten sonra da izleyiciyi bol kahkahalı bir film bekler.
 
Saf ve temiz kalpli bir kız olan Deliha, mahalleli tarafından oldukça sevilir. Yaptığı tüm yaramazlıkları rağmen herkesin sevgisini kazanır. Deliha bir gün arkadaşı ile birlikte falcıya gider. Falcı da Deliha’ ya hayatının aşkı ile karşılaşacağını söyler. Zaten saf bir kız olan Deliha, falcının bu söylediğine hemen inanır. Artık tüm zamanını bu kişiyi bulmak için harcar.
Deliha hayatının aşkını aramak için uğraşırken; mahallelerine Cemal ve Celil adında iki kardeş taşınır. Deliha ilk görüşte Celil’ e âşık olur ve onun hayatının aşkı olduğuna inanır. Ancak pek çok aksilik de artık Deliha’ nın yakasını bırakmaz. Aksilikler sonucu birkaç kere yanlışlıkla Celil yerine Cemal’ e aşkını itiraf etmek zorunda kalır. Tüm yanlış anlaşılmalara rağmen Deliha Celil’ e olan aşkını ifade edebilecek mi sorusunun yanıtını öğrenmek için Deliha 1 full izle seçeneğine sitemizden ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Lucy 2 izle Türkçe Dublaj Full HD

Kapıdaki Sır izle Yerli Filmini Tek Parça HD

Dangal izle Türkçe Dublaj Full HD