Doğu Ekspresinde Cinayet izle Türkçe Dublaj

         Doğu Ekspresinde Cinayet izle Türkçe Dublaj,


1930’lu yıllarda yaşanan bir cinayeti konu alan doğu ekspresinde cinayet izle seçeneği ile online ortamda izlenebilir. İstanbul ile Paris arasında sefer yapmakta olan ünlü Şark Ekspresinde Amerikalı bir milyoner öldürülür. Çok sayıda yolcunun bulunduğu trende aynı zamanda ünlü bir dedektif yer almaktadır. Halep’te çözmüş olduğu davanın ardından İstanbul’a yolculuk etmekte olan Belçikalı dedektif cinayetin işlendiği sırada trende olan yolcular arasında bulunmaktadır. Cinayetin ardından trenin kara saplanarak durması dedektif için bir avantaj sunmaktadır.
Dedektif İstanbul’da birkaç gün kalmayı planlarken acil bir durum yaşanması nedeniyle Londra’ya gidecek olan doğu ekspresinde bulunan yolcular arasındadır. Hiç beklenmedik şekilde ortaya çıkan cinayet planlarını tamamen altüst etmektedir. Trenin kara saplanmasının ardından yalnızca olayı araştırabilmek için birkaç saati bulunmaktadır. Bu zamanı iyi değerlendirememesi yetkililerin olaya müdahale etmesinin ardından kendisinin zamanının kalmaması anlamına gelmektedir. 
Olayı çözebilmek için elinden geleni yapmaktadır. Trenin içerisinde bulunan yolcular yaşanan olay karşısında büyük karmaşaya neden olmaktadır. Karmaşa içerisinde yaşanan cinayetin izlerini sürmesi ve katili bulması sandığı kadar kolay olmayacaktır. Dedektif içlerinde bulunan katili bulabilmek için araştırmaların aralıksız şekilde devam ettirir. Yaşana kar fırtınası nedeniyle yolcular tren içerisinde sıkışıp kalmıştır. Her anı merak uyandıran filmi izlemek isteyenler doğu ekspresinde cinayet full izle seçeneğini kullanarak filmi seyredebilirler. hdfilmmahallesi.com iyi seyirler diler.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Lucy 2 izle Türkçe Dublaj Full HD

Kapıdaki Sır izle Yerli Filmini Tek Parça HD

Dangal izle Türkçe Dublaj Full HD