Damat Takımı izle 2017 Yerli Filmini

              Damat Takımı izle 2017 Yerli Filmini




Geçmişi ve geleceği eğlenceli bir şekilde harmanlayan filmi Damat Takımı izle seçeneği yardımı ile sitemizden takip edebilirsiniz. Damat takımı 5 arkadaşın lise yıllarına duyduğu özlem ile o yılları tekrar yâd etmeye çalışmasını konu alır. Ancak bu sırada bugüne de yön vermeye çalışırlar. Herkesin içinde kalan geçmişe özlem, filmde eğlenceli bir şekilde ele alınır. 
Damat Takımı Konusu
Yiğit, Ömer, Can, Onat ve Serdar lise yıllarından beri asla birbirinden ayrılmamıştır. Lisede başlayan arkadaşlıkları günümüzde de devam eder. Hepsi birbirinden son derece farklı özelliklerdedir. Bu nedenle de her biri diğerini tamamlar ve arkadaşlıkları eğlenceli bir şekilde ilerler. Bu 5 arkadaş kendilerini hala lise yıllarındaki gibi genç hisseder. Ta ki Yiğit, evleneceğini arkadaşlarına açıklayana kadar.

Yiğit uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi ile evlenmek istediğiniz arkadaşlarına açıklar. Grup da bir anda gençliklerinin bitmek üzerinde olduğunu fark eder. Bu nedenle beş gün içerisinde tekrar lise anılarını yaşama kararı alırlar. Lisede can düşmanları olan Besim ile de Yiğit’ in düğününe kız arkadaşları ile gideceklerine dair bir iddiaya girerler. Artık hem lise anılarını yaşamak hem de kendilerine yeni bir sevgili bulmak için 5 günleri vardır. Size eğlenceli dakikalar yaratacak bu filmi Damat Takımı full izle ile izleyebilirsiniz. Sitemizin sunduğu yükse kaliteli film izleme keyfine bu sayede ulaşabilirsiniz. hdfilmmahallesi.com iyi seyirler diler.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Lucy 2 izle Türkçe Dublaj Full HD

Kapıdaki Sır izle Yerli Filmini Tek Parça HD

Dangal izle Türkçe Dublaj Full HD