Suyun Sesi izle The Shape of Water 2018 Türkçe Dublaj

   Suyun Sesi izle The Shape of Water 2018 Türkçe Dublaj



Elisa’ nın insansı bir yaratık ile olan sıra dışı yakınlaşmasını Suyun Sesi izle aracılığı ile izleyebilirsiniz. Fantastik öyküsü ile oldukça iddialı bir yapım olan filme sitemiz aracılığı ile ulaşabilirsiniz. Amazon halkının tanrı kabul ettiği hem denizde hem de karada yaşayan insansı yaratık, Amerika ordusu tarafından ele geçirilir. İncelemek üzere bir laboratuara kapatılan bu yaratık, insanlar tarafından pek çok acımasızlık ile karşılaşır. Durumu fark eden Elisa ve arkadaşı Zelda ise bu yaratığı kurtarmak için gayret eder.
Suyun Sesi Konusu
Elisa ve Zelda, yüksek donanıma sahip bir laboratuarda temizlik görevlisi olarak çalışır. Elisa son derece yalnız bir kadındır. Dilsiz olan bu kadının Zelda ve komşusundan başka hiçbir arkadaşı yoktur. Oldukça yalnız olan Elisa, hayatı boyunca hep dışlanmıştır. Bu nedenle de kendisini olduğu gibi kabul edecek birine ihtiyaç duyar.
 Temizlik sırasında Elisa ve Zelda, suda hapsolmuş yaratığı fark eder. Yaratık ile ilgilenen Elisa bir süre sonra kendini ona kaptırır. Aralarında kuvvetli bir bağ oluşur. Artık Elisa için yaratığı tutsaklıktan kurtarmak temel amaç haline dönüşür. İçinde bulunduğu acımasız deneyi sonlandırarak, onu özgürlüğüne kavuşturmak ister. Siz de Suyun Sesi full izle sayesinde, duygusallığı ve fantastikliği bir arada bulunduran filmi izleyebilirsiniz. Sitemiz iddialı yapımları size sunarak; keyif içerisinde ev ortamını sinema salonuna dönüştürmenizi sağlar.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Lucy 2 izle Türkçe Dublaj Full HD

Kapıdaki Sır izle Yerli Filmini Tek Parça HD

Dangal izle Türkçe Dublaj Full HD